Vandaag weer een lekker dagje bezig geweest met motor activiteiten.
Dat begint natuurlijk met de voorbereidingen op de route. Een leuk rondje rijden plannen op de Garmin, vooral bedoelt om te leren hoe dit nou eigenlijk werkt. Het gaat me nog niet zo makkelijk af. De route-lijnen trekken in Basecamp dat lukt nog wel, maar als je dan naar de details gaat kijken blijken er nogal eens een waypoint naast de weg te staan en een aantal U-bochten is uiteraard het gevolg. 

Na enig puzzelen denk ik dat het is opgelost en kan de route overgebracht worden op de Garmin, een onderdeel die geen probleem geeft en dus kunnen we al begin van de middag op de motor stappen.

De pas aangeschafte on-route kaart op de Garmin brengt me naar de mooiste plekjes en leukste weggetjes in de omgeving. Weggetjes in de omgeving waar ik nog nooit geweest ben zie ik voor het eerst en dat allemaal in de buurt van je woonplaats.

Het weer werkt perfect mee, geen druppel regen, heerlijke temperatuur, zonnetje en mooi licht. Helaas, fototoestel vergeten mee te nemen dus een plaatje van onderweg krijg je vandaag niet. Een schermprintje van de route dan maar hier boven, heb je toch nog een idee van wat ik heb gedaan en gezien.