Al enkele weken zijn we in de greep van Corona. Thuis zitten heeft als voordeel dat alle klussen die blijven liggen gedaan kunnen worden. Niet dat we daar altijd zin in hebben, maar oké hier en daar gebeurt wel wat.

Ondertussen zijn ook de remblokken van de motor vervangen, en uiteraard goed getest met een ritje door Gelderland langs de Waal.

Rondje Gelderland

Vandaag zijn we wederom op pad geweest. Het begon frisjes de temperatuur viel zelfs zoveel tegen dat we de windvoering in de jas hebben gezet. Onderweg naar Nijmegen!

Waarom Nijmegen? Wel daar is maar 1 reden voor, TLM! Bij motorzaak TLM heb ik een afspraak gemaakt voor een proefrit op een Stelvio. Een motor die al lange tijd mijn aandacht heeft en vandaag lekker de tijd om op mijn gemak die kant op te rijden en de motor te bewonderen en op te rijden.


Wat een beest 🙂

En rijden heb ik gedaan, enkele uren wederom door het gelderse land. Smalle wegen, brede wegen, snelwegen, rondwegen. En ook hier heb ik van genoten. Duidelijk een andere motor dan de V-strom welke ik nu in mijn bezit heb, en flink wat cc meer. Deze motor zal zeker mijn aandacht houden zodra ik op zoek moet/mag/kan naar een vervanger. Maar de markt is natuurlijk in beweging en ik blijf om me heen kijken. Wie weet wat ik nog meer voor pareltjes ontdek.

Even bewonderen onderweg