foto’s

D

e afgelopen weken heel veel geklust, schoon gemaakt, opgeruimd en nog veel meer gedaan. Alles om het huis “verkoop klaar” te maken. Vandaag worden de foto’s gemaakt, gelukkig pas in de middag en heb ik de hele ochtend om de puntjes op de bekende i te zetten.

Als de fotograaf komt blijkt dat hij ook de opdracht heeft gekregen van de makelaar om alle maten van het huis vast te leggen. Ik vind het prima, hij doet maar. Wat minder leuk is, de video camera doet het niet, daarvoor komt hij later terug. Hoewel ik hier best verbolgen over ben laat ik niet veel blijken, eerst maar die foto’s maken, de makelaar mag de rest regelen. Ik krijg in deze uitverkoop weken echt geen extra dag vrij op zo korte termijn om dit mogelijk te maken, dus niet mijn “pakkie aan”

Uiteindelijk wordt het goed geregeld en de video wordt vrijdag nog gemaakt, de makelaar zal erbij aanwezig zijn, dus hoef ik geen extra vrij te nemen.

Weer een stap afgerond, foto’s, video maken en inmeten is gedaan. De makelaar kan de teksten gaan schrijven, ik kan nog een paar kasten opruimen en dan kan de verkoop beginnen.

Mi iras por ĝi | gewoon, omdat het kan

De Tourist weet niet waar hij is geweest, De Reiziger weet niet waar hij heen gaat..