lang weekend

W

woensdag 4 februari 2004

at kan het hier toch geweldig mooi zijn, vooral het weer dan. Ik wil jullie niet jaloers maken hoor, maar overdag schijnt de zon uitbundig en de laatste dagen heb ik dan ook heerlijk op het balkon doorgebracht (gelegen aan de zuid kant van het pand). Zoals al eerder geschreven: er was hier sprake van een erg lang weekend (5 dagen) en de rust gecombineerd met de zon maakt het geweldig. Lekker languit in het zonnetje en liggen lezen, tja wat is  het toch vervelend al die feestdagen. Vandaag zijn er wel weer een aantal medewerkers aan de slag gegaan, maar niet allemaal, daardoor blijft het toch nog redelijk rustig op kantoor, maar ja je moet wel weer present zijn. Gelukkig kwam Bas langs en moest hij even uitgebreidt zijn verhaal kwijt, en dat kon natuurlijk weer prima, onder het genot van een kopje koffie, op het balkon.

Nu maar hopen dat het zo nog een tijdje blijft, kan ik nog even lekker genieten en de werkzaamheden afbouwen. Morgen nog een werkdag, dan twee dagen weekend, twee dagen werken en dan terug naar Nederland, ofwel de 11e (inshallah) zou ik weer thuis moeten zijn. Eens kijken of het nog bevalt, anders maar eens gauw de wintersport gaan plannen, je moet toch bezig blijven dacht ik zo.

Suspendisse blandit ligula turpis, ac convallis risus fermentum non. Duis vestibulum quis quam vel accumsan. Nunc a vulputate lectus. Vestibulum eleifend nisl sed massa sagittis vestibulum.