Nieuw

D

e zoektocht naar een andere motor heeft succes gehad. 15 mei stond er een nieuwe motor, van 2 jaar jong, op mij te wachten in Venray. Met erg weinig kilometer op de teller en behoorlijk geüpgraded voor het eventuele off road rijden waar deze zeker geschikt voor is. De camera zit er inmiddels weer op, er komen nog nieuwe, degelijke, handkappen, onbreekbare spiegels en de Osco voor het smeren van de ketting op.  Misschien nog een extra valbeugeltje, maar dat weet ik nog niet helemaal zeker.

Rijbewijs en vaccinaties

De vaccinaties waren een tijd geleden al geregeld, dus dat is ook prima op orde. De internationale rijbewijzen liggen klaar. Wat betreft papieren voorbereiding moet allen de reisverzekering nog op orde en de zogeheten Carnet de Passages voor de motor ontvangen worden.

Deze week is de bedoeling om de kampeerspullen op te zoeken en in orde te maken als ze dat nog niet zijn. De tent impregneren kan nooit kwaad, en de rest even nalopen en waar nodig vervangen of herstellen. De laatste weken voor vertrek zijn begonnen, 8 juli is de streef datum!

Ik zal dan eerst richting het oosten rijden en afhankelijk van de temperatuur richting het zuiden of eerst nog wat noordelijk rond touren. Ik zie het wel…

Mi iras por ĝi | gewoon, omdat het kan

De Tourist weet niet waar hij is geweest, De Reiziger weet niet waar hij heen gaat..