Rijden in Kabul

V

2 decemeber 2003

anmorgen weer verder met de kennismakingsgesprekken, deze keer met de afdeling administratie. Daar is de hele ochtend wel mee gevuld.

Doordat bepaalde besprekingen buiten kantoor worden gehouden, bij andere organisaties, kom ik de straat ook nog een beetje op. De straten zijn slecht, rioleringen liggen vol puin, afval en zand. Her en der wordt gewerkt om dit op te knappen en er zijn ook veel bouwputten. Op alle braak liggende vlakten wordt gewerkt en wonen mensen. Veel kale en open plaatsen zijn opgevuld met containers waar bedrijfjes in zijn gevestigd. Het verkeer is een grote chaos, gelukkig is het zo druk dat hard rijden niet mogelijk is, daardoor gaat het over het algemeen wel goed. Maar ze rijden overal, als de weg vol is ga je er gewoon naast rijden als je denkt dat je auto dat volhoudt. Als je af wilt slaan, naar links of rechts druk je de auto er gewoon tussen net zolang tot een ander niet verder kan rijden en je er wel door moet laten. Maar goed dat er een chauffeur is. Maar het is duidelijk een stuk geschoten stad die men weer tracht op te bouwen.

Suspendisse blandit ligula turpis, ac convallis risus fermentum non. Duis vestibulum quis quam vel accumsan. Nunc a vulputate lectus. Vestibulum eleifend nisl sed massa sagittis vestibulum.