Visum Pakistan

V

donderdag 4 december 2003

anmorgen was de eerste actie het aanvragen van een visum voor Pakistan. Wat ik daar moet? Simpel, onze bankrekeningen zijn alleen in Pakistan te bereiken en we hebben geld nodig. Daarvoor moet ik dus naar Pakistan om even een handtekening te zetten. Vervolgens wordt het geld overgeboekt naar Afghanistan, dat kost uiteraard wel provisie, maar je hoeft niet meer met een zak geld over straat.

Aansluitend zijn de organisaties voor het RAMP project bij elkaar gekomen. Voor het eerst was iedereen aanwezig, en dan te bedenken dat hier al 5 maanden aan wordt gewerkt. Belangrijkste was de opzet van de contracten en subcontracten, daarnaast de verdeling van de werkzaamheden over de verschillende provincies. Hier heeft elke organisatie natuurlijk zijn eigen wensen en daar bijten ze zich lekker in vast. Weinig flexibel zou je zo denken, maar ja geschiedenis speelt hier een grote rol. Aansluitend een rondje gemaakt of er medewerkers zijn  die belangstelling hebben voor het volgen van engelse lessen. Iedereen wil dit graag, zeggen ze, nu maar afwachten of ze echt komen opdagen als het doorgaat.

Suspendisse blandit ligula turpis, ac convallis risus fermentum non. Duis vestibulum quis quam vel accumsan. Nunc a vulputate lectus. Vestibulum eleifend nisl sed massa sagittis vestibulum.