Zwalken

M

maandag 19 januari 2004

oet ik me nu schamen of zal ik de schuld aan Bram geven? Negen dagen niets geschreven omdat de tijd ontbreekt. Tja met zijn aanwezigheid blijf je werken, of je gaat eten in een restaurant, in beide gevallen ben je je tijd kwijt en kom je niet aan de website toe. Maar ik moet bekennen ’t is wel gezellig zo met zijn tweeën vooral als je uit eten gaat en vervolgens met een aantal verschillende nationaliteiten aan tafel zit en een klein feestje gaat bouwen. Als je dan ’s nachts weer naar huis gaat in redelijk zwalkende/vrolijke toestand kun je wel van een leuke avond spreken. We hadden dan ook wel wat te vieren. Door wat controles en correcties in de boekhouding hielden we toch mooi een bedrag van  € 40.000,- over, niet slecht dacht ik zo.

In het weekend hebben we de sneeuw maar weer eens opgezocht en nog gevonden ook. Een flink pak van toch zeker 40 cm., je krijgt gelijk zin in de wintersport als je dat ziet, jammer dat er in dit land geen mogelijkheden voor zijn. We wilden niet te laat weer terug en achteraf bleek dit maar goed te zijn ook. Er waren zo’n 1.200 auto’s ingesneeuwd in het gebied waar wij zaten. Het zal je maar overkomen, ingesneeuwd zijn met je landrover, maar geen extra dekens etc. bij je hebben, lijkt me geen pretje.

Verder gaat het hier zijn gangetje, er is veel werk om het nieuwe budget op papier te krijgen en de oude af te ronden. Altijd weer blij als er iets af is, alleen vervelend dat er steeds weer nieuw werk bij komt, zo krijg je het nooit af, maar ja dat is een veel voorkomende eigenschap van werk.De gezondheid is prima te noemen, het weer blijft wonderbaarlijk mooi zo midden in de winter, het stof en de smog bederven dagelijks de longen en de waterdruk blijft beperkt tot een druppelende douche, dus niks om je druk om te maken.

Suspendisse blandit ligula turpis, ac convallis risus fermentum non. Duis vestibulum quis quam vel accumsan. Nunc a vulputate lectus. Vestibulum eleifend nisl sed massa sagittis vestibulum.