Vis

Z

zaterdag 24 januari 2004

o het weekend is hier alweer voorbij zo ongeveer. Gisteren met Raoufi (van het ministerie van Landbouw) op stap geweest. We zouden de gouverneur spreken van het gebied waar ons trainingscentrum wordt gerenoveerd, om waterleiding en electriciteit in het gebouw te kunnen krijgen, maar we hebben hem niet kunnen vinden. Vervolgens zijn we mee genomen naar enkele klinieken die door de overheid zijn opgezet, en naar het gebied wat van oudsher eigendom is geweest van de voorouders van Raoufi. Wederom een geweldig gebied met glooiende valleien, leuke rivieren en prachtige uitzichten. Jammer dat er nog overal zoveel landmijnen liggen, je kunt niet even lekker banjeren door de velden. Als het hier ooit nog eens schoon wordt kan dit wel een zeer touristisch land worden, mogelijkheden genoeg. Als lunch hebben we verse vis gegeten, aan de oever van de rivier, gebakken waar je bij zit. Voor het eerst dat ik hier vis heb gegeten en moet zeggen dat het na al die kippen en schapen zeer smakelijk is geweest.

Vandaag is Bram weer vertrokken naar Nederland, maandag ga ik weer eens naar Peshawer (Pakistan) om onze bankrekening te “plunderen”. De contanten hier zijn op, dus moet je er maar weer heen. Heb er niet zoveel moeite mee, maar natuurlijk wel hopen dat het mooi weer is, moet toch kunnen genieten van een lekker warm avond zonnetje! Inmidels heeft Bas besloten per 1 maart bij DCA te gaan werken en ook hebben we (min of meer) een Amerikaanse vrouw aangenomen voor het nieuwe project. De Amerikaanse begint morgen al, kan ze gelijk goed beginnen nu ik naar Peshawer ga. Met deze nieuwe mensen in de organisatie komt mijn terugkeer ook in zicht. Binnenkort het vliegtuig maar eens gaan boeken, zal wel ergens tegen 15 februari worden, mede afhankelijk van een plaatsje in het viegtuig natuurlijk.

Suspendisse blandit ligula turpis, ac convallis risus fermentum non. Duis vestibulum quis quam vel accumsan. Nunc a vulputate lectus. Vestibulum eleifend nisl sed massa sagittis vestibulum.