de rijder!

kijk om je heen, er is altijd iets dat je hebt gemist

over mij

arrow-yellow

Motorrijden is een passie, omdat ik het leuk vind doe ik het. In 1989 ben ik begonnen met motorrijden en nooit meer opgehouden.

Kawasaki

arrow-yellow

Op mijn 16e begon het met de brommer, een Tomos 4TL. Mijn eerste motor was de Kawasaki Z550 GT, in een impuls gekocht en gelijk mee op vakantie gegaan.

Bandit

arrow-yellow

Vervolgens kwam er de Suzuki GSF 600 S Bandit. Veel mooie kilometers mee mogen rijden door heel Europa.
Koffers er op, tentje mee en rijden maar.

V-Strom 650

arrow-yellow

Na enig zoeken kwam ik uit op de Suzuki V-Strom 650DL. Sinds 2009 in mijn bezit, en ook deze motor is uiteraard voorzien van koffers voor mooie reizen.

Rijschool

arrow-yellow

Tussendoor kwamen er ook nog een paar andere motoren bij zoals de Kawasaki er-5, een Suzuki GS 500 en tenslotte een Kawasaki er6n.

Vakantie

arrow-yellow

Het is 2022 en ik ga voor het eerst sinds jaren weer eens met de motor op vakantie en ook nog langer dan 1 week. Het wordt een roadtrip van ± 5500 km.

Roadtrip 2024

TRIP-SIXTY-TWO

Al heel lang wil ik een lange reis maken over de wereld. Nu gaat het gebeuren. Geen idee waarheen, maar de voorbereidingen zijn begonnen. Elke stap in deze voorbereidingen schrijf ik over, dus geen dagelijkse update, maar wel een mooie tijdlijn. 

En zodra ik onderweg ben zal ik ook regelmatig updates plaatsen, alles vind je op de pagina trip-sixty-two

recenzo

deziroj

arrow-black

Video

Foto's

plannen

Noorwegen, Pyreneeën, Balkan, Afrika etc…

Unesco werelderfgoed

arrow-yellow
nutshell19

GEIRANGERFJORD EN NÆRØYFJORD

Noorwegen planning 2023

Wie weet waar ik nog terecht ga komen, geen idee momenteel. Eén wens heb ik wel, dat is op de motor naar Noorwegen. Voorbereiden maar..:)

Cape Coast

Cape Coast Castle

Ghana 2013

Nog een Unesco erfgoed wat ik heb mogen zien is Cape Coast Castle op 10 kilometer afstand van Elmina (Ghana) bij de gelijknamige stad Cape Coast.

Minolta DSC

Boeddha’s van Bamyan

Afghanistan 2003-2004

Een bijzonder stukje erfgoed op onze wereld is te vinden in Afghanistan. Het nationaal monument en Unesco beschermd erfgoed: Bamiyan in Afghanistan.

arrow-black

Deze rij is niet zichtbaar op publieke site