De verborgen glimlach

E

Maandag 8 december 2003

en druk dagje weer. De eindcijfers van gisteren nog eens doorgelopen en de laatste correcties aangebracht. Nu nog de eindcontrole laten uitvoeren, maar daarvoor moet Zakir de vorige accountant ook aanwezig zijn. Hij zou vandaag komen, maar uiteindelijk blijkt dat niet te kloppen. Hij zit nog in Pakistan en komt morgen naar Kabul. Vervelend, want morgen ga ik naar Pakistan, lopen we elkaar net mis. Hij blijft echter een maand in Kabul dus moet dat volgende week maar geregeld worden.

’s Middags kennisgemaakt met de mensen van de EU die in Kabul zitten en op onze cijfers wachten. We kunnen echter 3 maanden uitstel krijgen dus dat probleem is ook weer opgelost.

Onze Franse partner voor RAMP project komt eind van de middag nog even langs en ratelt lekker door over het hele project en haar wensen cq afspraken. Bram moet uit eten met en zo lig ik de hele avond lekker op de bank met een goed boek: “de verborgen glimlach” een aanrader!!

Suspendisse blandit ligula turpis, ac convallis risus fermentum non. Duis vestibulum quis quam vel accumsan. Nunc a vulputate lectus. Vestibulum eleifend nisl sed massa sagittis vestibulum.