Zondag, werkdag

Z

Zondag 7 december 2003

oals al eerder gemeld is zondag hier gewoon een werkdag. Bram komt vandaag met zijn hele hebben houden binnen stappen. Hij slaapt de laatste twee nachten ook in het appartement, want zijn gasthuis had geen ruimte meer.

’s Morgens staat vooral in het teken van de eindcijfers van het EU project. Daar blijken fouten in te zitten. Deze moeten er uit gefilterd worden. Uiteindelijk blijkt dat diverse formules zijn overschreven waardoor het geheel niet meer klopt, het heeft behoorlijk wat uitzoek werk opgeleverd, maar dat houdt je wel lekker bezig.

Er wordt ook een leuke bestelling voor vaccins en andere benodigdheden gedaan, dat is natuurlijk altijd weer leuk, toch ook een beetje commercieel hier zoals het lijkt.

’s Middags het RAMP project en afspraken gemaakt met de Engelse lerares over haar activiteiten bij ons voor de komende paar weken.

In de avond komt Ferguson nog even langs en worden ook afspraken gemaakt over diverse zaken, een lange maar wel lekkere werkdag wordt zo omstreeks 22:00 uur afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Suspendisse blandit ligula turpis, ac convallis risus fermentum non. Duis vestibulum quis quam vel accumsan. Nunc a vulputate lectus. Vestibulum eleifend nisl sed massa sagittis vestibulum.