Exit

W

at weer een regen gisteravond, om17 uur begon het en of het de hele nacht geregend heeft weet ik niet maar vanmorgen regende het wel. Rond half negen werd het droog en begin ik rustig aan met een kop koffie. Stoot ik 2 keer mij kop aan de balk van de schuilhut, waarom ze dingen zo laag maken snap ik ook niet 😨

Als alles is opgeruimd en ingepakt geniet ik nog een beetje van de rust om me heen en om 11 uur besluit ik te gaan rijden. Iets voor 12 uur rij ik in Kristiansand. Ik rij nog even rond maar hou het al gauw voor gezien. Ik rij richting de haven en kan al inchecken voor de Ferry. Die gaat pas om half drie dus eerst lekker kijken naar de chaos. Diverse rijen zijn voor de eerste Ferry en andere voor de tweede die ik ook moet hebben. Een jochie van een jaar of 16 probeert het allemaal in goede banen te lijden, maar soms mislukt dat en rent hij heen en weer om te corrigeren. 

Als de eerste Ferry vol zit blijkt er nog een auto met Duitsers in de verkeerde rij te staan. Jammer voor ze nu mogen ze op de tweede wachten 🤣

Vanuit Hirtshals rij ik rechtstreeks naar de kampeerplek, een oude bekende van het begin van deze trip: Bikersrest in Lokken. Prima plekje, goedkoop, warme douche en heel vriendelijke eigenaren.

Morgen de snelweg op naar huis, kijken hoe ver ik kom.

Ja, vi elsker dette landet, som det stiger frem, furet, værbitt over vannet, med de tusen hjem. Elsker, elsker det og tenker På vår far og mor Og den saganatt som senker Drømme på vår jord. Og den saganatt som senker, Senker drømme på vår jord.