Verkocht

G

vrijdag 12 december 2003

oh zeg wat een vermoeiend dagje, vanmorgen nog naar de bank geweest, was met een half uur gebeurt, nou maar hopen dat alles oké is en ik de volgende keer geld op kan nemen, maar voorlopig afwachten. Rond de middag een handtekening gezet en toen was het lunchtijd. Een gebruikelijke maaltijd: maïsbrood met schapenvlees, o nee, deze keer is het kip, komt zeker omdat het vrijdag is. Vanmiddag hebben we tien biedingen gekregen op het Suzuki busje, de hoogste bieder heeft hem gekregen en daarvoor heb ik nog eens een handtekening gezet. Het geld is in ontvangst genomen en nu hebben we één auto minder. Dat was het eigenlijk wel voor vandaag. Morgen terug naar Kabul, tenminste als alles nu wel goed gaat, we zien het wel.

Trouwens wat wel leuk is voor het zomerkamp: een granaatappel als toetje ’s avonds geven. De maaltijd is zo een halfuur langer dan gepland, scheelt je weer een stuk programma maken.

En leuke auto toch op de foto, deze houden we omdat hij zo mooi en oud is. Ruim 300.000 km op de teller. Als hij toch verkocht wordt wil ik hem ik wel hebben.

Suspendisse blandit ligula turpis, ac convallis risus fermentum non. Duis vestibulum quis quam vel accumsan. Nunc a vulputate lectus. Vestibulum eleifend nisl sed massa sagittis vestibulum.